Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

A gyerekekre is gondoltunk, így kínálatunkban ugyanúgy találsz minőségi junior atlétát, vagy boxert, mint rávarrt gumis kislányoknak és kisfiúknak készített slipit. A részletek számunkra is fontosak, így minden darab minőségi alapanyagból készült, amik minden kényelmi igényt kielégítenek.

Gyerek alsónemű

Gyerek alsónemű: a kényelem az elsődleges szempont

A felnőttekhez hasonlóan a gyerekek számára is nagyon fontos a megfelelő alsónemű, sőt, talán még fontosabb is, hiszen a gyerekek folyamatosan mozgásban vannak, és lényeges, hogy ebben ne akadályozza őket a ruházatuk. A fokozott igénybevétel miatt ugyanakkor a strapabíróságra is kiemelt figyelmet kell fordítani, és a bőrünk egészsége miatt az sem mindegy, hogy milyen anyagból készül az alsóneműk. Jól szellőző, ugyanakkor puha, kényelmes anyagra van szükség.

Alsóneműk az örökmozgóknak

Adja magát a pamut, mint puha, jól szellőző anyag, azonban a tiszta pamutról tudni kell, hogy egyáltalán nem rugalmas. Éppen ezért, az alsóneműkbe szokott kerülni némi elasztán, ami a rugalmasságot biztosítja. Ez alkalmassá teszi az alsóneműt arra, hogy a legaktívabb mozgáshoz és igazodni tudjon, és a viselőjét ne akadályozza, ne váljon számára kényelmetlenné. A gyerekek esetében ez kiemelt jelentőséggel bír.

A megfelelő alsó kiválasztása

A gyerkőcök számára tehát olyan alsóneműt célszerű választani, ami jó minőségű, bírja a strapát, jól szellőzik, és rugalmas, hogy a mozgásban se jelentsen akadályt. Ezután jönnek az olyan kérdések, hogy milyen fazont érdemes venni. A kislányoknál általában az átlagos, klasszik bugyi fazon a befutó, de sokan szeretik közülük a lányos boxer fazonokat is.
Kisfiúknál a fecske, illetve a boxer kerül elő leggyakrabban, utóbbi kategóriából főként a feszülős boxer népszerű.
És mivel gyerekekről beszélünk, természetesen nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy milyen minta díszíti az alsóneműt. Az aranyos figurák mellett gyakran jelennek meg a különböző ruházati termékeken népszerű mesehősök, ezeket a holmikat a gyerekek szívesen viselik, ezért érdemes az alsóneműk közül is ilyeneket választani. Így majd garantáltan örömmel fogja viselni a gyerkőc.

Figyelmébe ajánljuk

Ideális férfi fürdőnadrág kiválasztása
2023. január 27.
Ideális férfi fürdőnadrág kiválasztása
Minden strandszezonban központi téma a fürdőruha kérdése, legyen szó akár nőkről, akár férfiakról. A férfi fürdőnadrág kiválasztása is nagy dilemmát tud okozni.
Tovább olvasom
Tippek női köntös kiválasztásához
2022. október 26.
Tippek női köntös kiválasztásához
A köntös nagyon hasznos tud lenni, ha hirtelen magunkra kell kapni valamit, amikor kilépünk a zuhany alól, vagy éppen, amikor csenget a futár. Rengeteg különböző típus áll ugyanakkor rend...
Tovább olvasom
Hogyan válasszunk aláöltözetet?
2022. október 05.
Hogyan válasszunk aláöltözetet?
Amikor igazán hideg van, akkor a szokásos holmijank túl kevésnek bizonyulhatnak a mínuszok ellen. Ilyenkor jöhet szóba az aláöltözet használata, ami biztosítja, hogy ne fázzunk.
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.