Miért válasszon minket?

Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.

Mi köze az alsónadrágnak a termékenységhez?

Mi köze az alsónadrágnak a termékenységhez?

2018 junius 21 Olvasási idő: 2

 

Nagyon sok a tévhit ebben a témában is, bár a kutatók minden nap új és új információt tárnak elénk. A Manchesteri és Sheffieldi Egyetem orvosai például egy kutatásban azt vizsgálták, hogy az életmód mennyire folyásolja be a spermiumok számát egyes férfiaknál. Nem találtak arra közvetlen bizonyítékot, hogy ezt a számot a dohányzás, vagy az alkoholfogyasztás csökkentené, ugyanakkor azoknál, akik hagyományos alsónadrágot viseltek egész életük során ez a szám kevesebbnek mutatkozik. Ez a kutatás meg is jelent egy hiteles orvosoknak szóló szakfolyóiratban.

 

Az is köztudott, hogy a ruha nélkül történő alvás jót tesz a nemi szerveknek, mivel tudnak levegőzni. Így ha a pároddal éppen a babát tervezgetitek, úgy ezt a tanácsot, mindenképpen fogadjátok meg. Az American Society for Reproductive Medicine ülésén is hasonló tényeket ismertettek a szakemberek, ami azt támasztja alá, hogy a szoros és tapadós alsónadrágok rossz hatással vannak a hímivarsejtekre.

 

Uraim, maradjunk a laza alsónadrágban, ami nem szorít, kényelmes viselet és még a nemzőképességük sem szenved el sérülést. Egy egészséges férfi pamut alsónadrág mindig jó választás, főleg ha minden nap új kerül elő, hiszen vannak, akik hajlamosan több napig hordani egy fehérneműt és valljuk be, ha kifordítjuk, attól még nem ér fel egy frissen mosott alsónadrággal.

Ezek is érdekelhetik:
Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

2019 fehérnemű slágerei Boxer, alsónadrág, tanga – 2019 fehérnemű slágerei

2018 legsikeresebb termékei, amik 2019-ben is passzolni fognak hozzád   Itt a 2018-as éve vége, és elkezdődött az…

Edzőtermi ruházat

„A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold,  akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.” Hofi…

Te tudod mire jó a kompressziós zokni?

A kompressziós harisnyát már sokan ismerik, ugyanakkor a kompressziós zokni még sokaknak új terep. Ugyanazon mechanizmus alapján működnek,…

Miért éri meg nagykereskedésből online vásárolni fehérneműt?

Elsőre kicsit életidegennek tűnhet, pedig a válasz adja magát. Sokan még csak most barátkoztak meg az online rendeléssel,…

100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.