Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Lézervágott női alsó a kényelmes viselethez

2022. szeptember 14.
Olvasási idő: 3 perc

Téged is gyakran zavar a fehérneműk varrása? Nem vagy vele egyedül. Egy szűk farmer alatt például kifejezetten kellemetlen és fájdalmas lehet, ahogy a bugyi varrása bevág a bőrünkbe. Ugyanez a helyzet a melltartókkal is: nagyon gyakori, hogy levesszük, és még sokkal később is látható a nyoma. Ezt a problémát lehet kiküszöbölni a lézervágott fehérneműkkel.

Mi az a lézervágott női alsónemű?

A lézervágott fehérnemű lényege, hogy nincsenek kényelmetlen varrások. Egy speciális, lézeres technikával vágják el az anyagot, ami így nem foszlik, megtartja a formáját, anélkül, hogy szükség lenne a stabilizáló varratokra. Így tulajdonképpen nincs, ami belenyomódjon a bőrünkbe.

Lézervágott melltartó

A lézervágott melltartók magasszintű komfortot biztosítanak, hiszen nem szorítanak, csak gyengéden rásimulnak a bőrünkre. Nagyon sok nő panaszkodik a melltartó kényelmetlenségére, egy lézervágott darabbal azonban ezt a problémát ki lehet küszöbölni. Nem kell lemondani a megfelelő tartásról és takarásról, de szenvedni sem kell miatta!

Lézervágott bugyi

A lézervágott bugyinak még egy nagy előnye van a komfort mellett, mégpedig az, hogy gyakorlatilag láthatatlan a ruha alatt. Bizonyára te is szembesültél már azzal a kellemetlen látvánnyal, amikor a bugyi vonala feltűnően átüt egy vékonyabb anyagú nadrágon vagy szoknyán. Ha nem szereted a tangát, akkor a lézervágott bugyi jó megoldás számodra, hogy ezt elkerüld, ugyanis nincs varrás, ami át tudna látszani.

A lézervágott női alsónemű előnyei

A lézervágott fehérnemű két legnagyobb előnye tehát a kényelem, valamint a láthatatlanság. Nagyon fontos, hogy kényelmes legyen az, amit egész nap viselünk, a lézervágott fehérneműk pedig maximálisan megadják ezt. A láthatatlanság szintén óriási előny a vékonyabb anyagú, feszülős ruhadarabok viselése esetén.

Amennyiben eddig nem volt lézervágott fehérneműd, éppen itt az ideje, hogy beszerezz néhányat!

A People.com oldalon is született egy bejegyzés, ahol a lézervágott női alsóneműket dícsérik.

A Mr.Big fehérnemű webáruházban számos típust megtalálsz, melyek kényelmesebbé teszik majd az életed.

Előző bejegyzésünkben pár tippet adtunk, hogy mire érdemes figyelned, ha a barátnődnek szeretnél fehérneműt vásárolni.


Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Tippek női köntös kiválasztásához
2022. október 26.
Tippek női köntös kiválasztásához
A köntös nagyon hasznos tud lenni, ha hirtelen magunkra kell kapni valamit, amikor kilépünk a zuhany alól, vagy éppen, amikor csenget a futár. Rengeteg különböző típus áll ugyanakkor rend...
Tovább olvasom
Hogyan válasszunk aláöltözetet?
2022. október 05.
Hogyan válasszunk aláöltözetet?
Amikor igazán hideg van, akkor a szokásos holmijank túl kevésnek bizonyulhatnak a mínuszok ellen. Ilyenkor jöhet szóba az aláöltözet használata, ami biztosítja, hogy ne fázzunk.
Tovább olvasom
Lézervágott női alsó a kényelmes viselethez
2022. szeptember 14.
Lézervágott női alsó a kényelmes viselethez
Téged is gyakran zavar a fehérneműk varrása? Nem vagy vele egyedül. Egy szűk farmer alatt például kifejezetten kellemetlen és fájdalmas lehet, ahogy a bugyi varrása bevág a bőrünkbe.
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.