Miért válasszon minket?
Ingyenes szállítás már 14.000 Ft-tól.
Ügyfélszolgálat: +36 (70) 949-1119

Hogyan válasszunk aláöltözetet?

2022. október 05.
Olvasási idő: 3 perc

Amikor igazán hideg van, akkor a szokásos holmijank túl kevésnek bizonyulhatnak a mínuszok ellen. Ilyenkor jöhet szóba az aláöltözet használata, ami biztosítja, hogy ne fázzunk. Egy jó aláöltözet olyan, mintha lenne egy második, melegebb bőrrétegünk.

Funkcionális aláöltözet

A funkcionális aláöltözet főleg sportoláshoz megfelelő, ugyanis nem szívja fel a vizet, így az izzadság jobban elpárolog. Ha a hidegebb hónapokban sem szeretnél felhagyni a szabadtéri sportolással, akkor erre mindenképpen szükséged lesz.

Sí aláöltözet

A síelés szuper sport, de általában igen hideg körülmények között űzzük. Ennek megfelelően, ha egész nap a pályán szeretnél lenni, nem árt, ha gondoskodsz a megfelelő aláöltözetről. A sí aláöltözet olyasmi, ami a síoverál alá tökéletesen elfér, szabad mozgást biztosít, ugyanakkor az anyagának köszönhetően véd a hideg ellen, akár egész nap.

Futó aláöltözet

Ha ősszel és télen is szeretnéd folytatni a szabadtéri futást, akkor nagyon ügyelned kell az öltözékedre, ha nem akarod, hogy egy kiadós megfázás legyen a vége (főleg a nőknek ajánlott aláöltözet ebben az esetben). A megfelelő minőségű aláöltözettel garantálható, hogy kellően melegen tartsd magad, ugyanakkor a sport miatt keletkező izzadtságot ne szívja fel a ruhád – ettől fázol ugyanis meg a legkönnyebben. Futáshoz speciális aláöltözet szükséges!

Thermo aláöltözet

A thermo aláöltözet bárkinek jól jöhet, aki fázik a hidegben. Akárcsak azért van rá szükséged, hogy didergés nélkül eljuss a munkahelyedre, vagy végigjárd a karácsonyi vásárt, akár azért, mert szabadtéren dolgozol, a thermo aláöltözet biztosítani fogja, hogy semmiképpen se fázz.

Jégeralsó

Férfiak körében nagyon népszerű aláöltözet a jégeralsó, ami olyan, mintha egy vékonyabb, melegebb nadrág lenne a szokásos nadrágjuk alatt. Mivel testhezálló, a jelenlétét észre sem vesszük, viszont az anyagának köszönhetően kiválóan megvéd a hideg ellen.

Ne fagyoskodj télen, öltözz inkább be alaposan a ruhád alá!

A Mr.Big fehérnemű online áruházban számos aláöltözetet megtalálsz, így nem kell majd télen dideregned.

Előző bejegyzésünkben a női lézervágott alsóneműkről írtunk.

Itt is elérhető egy érdekes cikk, hogy hogyan is érdemes jégeralsót választani.


Kapcsolodó bejegyzések

Kövesse nyomon a fehérnemű divatot. Webáruházunkban megtalálja a legújabb trendeket és a legnépszerűbb fehérnemű termékeket.

 

Tippek női köntös kiválasztásához
2022. október 26.
Tippek női köntös kiválasztásához
A köntös nagyon hasznos tud lenni, ha hirtelen magunkra kell kapni valamit, amikor kilépünk a zuhany alól, vagy éppen, amikor csenget a futár. Rengeteg különböző típus áll ugyanakkor rend...
Tovább olvasom
Hogyan válasszunk aláöltözetet?
2022. október 05.
Hogyan válasszunk aláöltözetet?
Amikor igazán hideg van, akkor a szokásos holmijank túl kevésnek bizonyulhatnak a mínuszok ellen. Ilyenkor jöhet szóba az aláöltözet használata, ami biztosítja, hogy ne fázzunk.
Tovább olvasom
Lézervágott női alsó a kényelmes viselethez
2022. szeptember 14.
Lézervágott női alsó a kényelmes viselethez
Téged is gyakran zavar a fehérneműk varrása? Nem vagy vele egyedül. Egy szűk farmer alatt például kifejezetten kellemetlen és fájdalmas lehet, ahogy a bugyi varrása bevág a bőrünkbe.
Tovább olvasom
100% garancia
100% garancia

100% pénzvisszafizetési garancia, amennyiben nem vagy elégedett a fehérneműinkkel.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás

14.000 Ft-tól.
Ingyenes házhoz szállítás Magyarország területén.

Mennyiségi kedvezmény

15% kedvezmény több darab rendelése esetén! Részletek a mennyiségi kedvezményekről.

Mr. Big Törzsvásárló
Mr. Big Törzsvásárló

Legyél Te is Mr. Big Törzsvásárló és részesülj az egyedi kedvezményekből.